Yoga Zen doen

Onze favoriete online yogi’s #2

Onze favoriete online yogi's

Yoga was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft bijna de deur niet meer uit om een les te volgen, want internet staat vol inspirerende video’s. Een tijd geleden deelden we al onze favoriete online yogi’s. Inmiddels hebben we er nóg meer ontdekt. 

Happy with Yoga

Lisa: “Rolf en Melanie zijn allebei yogadocent en reizen de hele wereld over. Via allerlei wegen – online cursussen, blogs, workshops en events – brengen zij hun expertise op het gebied van yoga over. Het plezier dat zij hebben in wat zij doen is duidelijk zichtbaar in de video’s op YouTube. Ook nemen ze de tijd om houdingen duidelijk en rustig uit te leggen. Erg belangrijk als je yoga thuis doet en niet zeker weet of je een houding goed uitvoert!”

Yoga by Candace

Shirah: “Het YouTube-kanaal van Candace doet mij denken aan het fijnste yogaboek in mijn boekenkast. Naast de standaard video’s met ochtend routines en houdingen voor een flexibiliteit, heeft ze ook video’s voor wanneer je last hebt van je spijsvertering, PMS of je angstig voelt. Ook wel: yoga as therapy. En mocht je willen oefenen voor de split, zoals ik afgelopen zomer, dan heeft Candace ook een handige reeks video’s. Eén tip: forceer het niet.”

Yoga with Kassandra

Lisa: “Kassandra geeft yin yoga en vinyasa flow yoga. Ideaal dus als je ’s ochtends rustig wakker wilt worden of tot rust wilt komen na een hectische dag. Deze extra langzame les bijvoorbeeld maakt mij echt zen. Haar lessen zijn niet ingewikkeld en geschikt voor elk niveau – van beginners to gevorderden. Naast yogavideo’s, upload ze ook af en toe meditatievideo’s of video’s die gaan over spiritualiteit.”

Sara Beth Yoga

Shirah: “Sara Beth maak simpele en duidelijke video’s. Ik vind het handig dat ze een aantal afspeellijsten heeft gemaakt per yogasoort, zoals van hatha yoga en restorative yoga. Mijn favoriete video is deze vol heupopeners, perfect voor iedereen die veel zit. Als je geen zin hebt in iemand die tegen je praat, is deze playlist zonder geluid een aanrader. En heb je zin om een uitdaging aan te gaan? Je vindt op Sara Beth’s YouTube-kanaal een 7 day yoga-challenge en een 30 day yoga-challenge. Misschien doe ik die binnenkort wel.”

Heb jij favoriete online yogi’s? 

You Might Also Like

Leave a Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.