Zentips

Zentips van de week #26

Zentips van de week #26

Een happy day kiezen, een 90’s film vol planten en een Instagram-account met yoga-inspiratie. Welkom bij de zentips van deze week!

Artikel: ‘Voor jezelf kiezen? Neem je eigen Happy Day!’ – Be Blissed

Van alleen al de titel word ik, Lisa, vrolijk. Meteen daarna dacht ik: ‘Best egoïstisch eigenlijk.’ Maar waarom? Zoals Lieke zegt: “Een dag voor jezelf is een groot genot om jezelf te voeden.” Dit geeft je energie om weer nieuwe dingen te ondernemen. Dus kies jouw eigen Happy Day en maak er iets moois van!

Artikel: ‘Als jij je realiseert dat het niet voor eeuwig is’ – Visionarylife

Wie in een vervelende periode zit, krijgt vaak te horen: “Kom op, dit gevoel duurt niet voor eeuwig.” Door een ingrijpende gebeurtenissen besefte Deisy dat mooie moment, net zoals slechte momenten, niet voor eeuwig duren. Hoe ga je daarmee om? Daar schreef Deisy een een mooi artikel over.

Instagram: @Martinehilverda

Instagram staat vol inspirerende accounts van yogi’s. Het account van holistische coach en yogadocent Martine Hilverda viel ons op, want naast yogafoto’s deelt ze veel inspirerende spreuken. En pssst, volg je ons al op Instagram? Dat kan hier!

Artikel: ‘The 90s Film to Watch If You Like Plants More Than People’ – AnOther

Filmtips zijn altijd leuk. Zeker als je gewoon even wat afleiding nodig hebt, is een romantische komedie extra geschikt. Deze film, Green Card, bevat daarnaast ook nog eens veel groen. Of dat goed voor je is? Nou en of! In combinatie met het genre, zorgt het voor dubbel zoveel ontspanning.

Artikel: ‘You Don’t Owe Ayone an Interaction’ – Upliftconnect

Als iemand een bericht stuurt, reageer je. Als iemand een gesprek start, praat je terug. En als iemand je een knuffel geeft, knuffel je terug. Maar is dit eigenlijk nodig? Volgens de schrijver van dit artikel niet. Soms is niet reageren, zelfs de meest liefdevolle keus.

Wat is jouw favoriete zentip van deze week?

You Might Also Like

Leave a Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.