Zentips

Zentips van de week #35

Zentips van de week #35

Voorlopig gaan we door met de zentips, want er is meer dan genoeg te delen. Wat dacht je van een mooie herfstwandeling of een glazen huisje in de natuur?

Gedicht: ‘Who are you, really?’ – Madisen Kuhn

Een prachtig gedicht over wie je bent, los van je naam, lengte, gewicht, geaardheid of leeftijd. “You are your favorite books and the songs stuck in your head, you are your thoughts and what you eat for breakfast on saturday mornings.”

Artikel: ’11 books that wil encourage your kids to be mindful’ – Babycenter.com

Nu ik, Shirah, binnenkort tante word, zie ik ineens óveral dingen die met kinderen te maken hebben. Van de schattigste mutsjes tot deze elf boeken over mindfulness. Misschien ga ik er wel één kopen om straks uit voor te lezen. Wie weet zijn er andere tante’s, moeders, vaders, opa’s en oma’s die op zoek zijn naar boekeninspiratie.

Luisteren: Follow my voice – July Byrne

Dit prachtige nummer van de Amerikaanse artiest July Byrne moet iedereen luisteren. Zó mooi. En als je ooit de kans krijgt om haar live te zien: doen!

Artikel: ‘In 72 uur ontstressen in dit Zweedse glazen huisje’ – Travel Valley

Stel je voor dat je gaat slapen met de sterrenhemel nog op je netvlies en je ’s morgens vroeg wakker wordt middenin de natuur. In Zweden kun je je 72 uur lang terugtrekken in een mini glazen huis. Het enige waarmee het huis gevuld is, is een bed. Gegarandeerd dat je er ultra-zen uit komt!

Artikel: ‘De NRC-herfstwandeling: geniet van de kleuren in Noord-Holland’ – NRC

Heb je komend weekend nog niks te doen, kijk dan eens naar deze herfstwandeling. Het begin- en eindpunt is station Overveen, ideaal dus als je van het openbaar vervoer afhankelijk bent. Vergeet je oortjes niet, want er zitten ook geluidsfragmenten bij.

Heb jij een zentip voor ons?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You Might Also Like

Leave a Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.